La tertúlia proscrita

El Vila-real es queda a les portes de quarts de final de la Copa

• En el global de l'eliminatòria, els grocs queden 2-2 amb el Leganés, però el gol dels madrilenys fora de casa els dóna el pas

11.01.2018 - 11:02

Pel pèls, però no ha pogut ser. El Vila-real ha quedat fora del pas a quarts de final de la Copa, tot i haver guanyat 2-1 al Madrigal. I és que els grocs arrossegaven el pes negatiu de l’1-0 en contra a Leganés, i l’únic gol dels madrilenys al camp contrari els ha permés ser ells els qui passaren a la següent eliminatòria.

El partit ja va perdre mal color quan, al minut 31, el Leganés va aconseguir el seu primer i únic gol del partit, imposant-se a la defensa local. Tot semblava ja dat i beneït. Però els homes de Javi Calleja no es van resignar, i van aconseguir marcar dos gols, el primer al minut 48, només reprendre’s el partit després del descans, obra de Raba, que va aprofitar el desviament d’un primer intent de Rodrigo; i el segon al 89, quan Cheryshev va redreçar una jugada de Castillejo i va aconseguir fer entrar la pilota dins la porteria visitant.

Però amb aquest 2-1 el Vila-real no en tenia prou. Ho van intentar fins el darrer minut, però nova ser possible. El Vila-real li deia així adéu, una vegada més, al trofeu coper, sense poder arribar ni tan sols a quarts. Una altra temporada serà!