El Vila-real empata 1-1 a Nàpols i es classifica per a vuitens de la Lliga Europa

• Un gol de Pina al minut 59 va aconseguir remuntar l'anterior de l'equip italià, de manera que va valdre l'1-0 del Madrigal per permetre el pas dels grocs.

26.02.2016 - 10:40

El Vila-real va aconseguir el pas a vuitens de final de la Lliga Europa, gràcies a un gol de Pina, aconseguit al minut 59 del partit que els grocs van jugar contra el Nàpols en aquesta ciutat italiana. Aquest gol va compensar el que havia aconseguit l’equip local abans, al minut 19, de manera que aquest empat va fer bona la victòria mínima que els homes de Marcelino Garcia havien aconseguit al Madrigal.

I és que, a partir del gol del Vila-real, l’equip va jugar amb la tensió de saber que un nou gol italià posaria en greu perill aquest pas a vuitens, ja que obligaria a jugar una pròrroga de resultat ben incert. Lògicament, el Nàpols va pressionar de valent sobre la porteria d’Areola, a la recerca d’aquest segon gol, però la defensa i el mateix porter groc van funcionar correctament, i el van impedir en tot moment. I fins i tot algun intent més o meny seriós dels grocs d’aconseguir el seu segon gol va servir almenys per aturar d’alguna manera l’ofensiva local.

Ara, l’equip ja és a vuitens. A esperar quin serà el seu proper rival i a somniar en avançar encara més en aquesta competició.