El Vila-real elimina l’Sparta i es classifica per a semifinals de l’Europa League

• Jugarà les semifinals contra el Liverpool, primer al Madrigal i després a Anglaterra

15.04.2016 - 11:25

El Vila-real ha aconseguit el seu objectiu i ha passat a semifinals de l’Europa League. Els homes de Marcelino Garcia es van imposar clarament a l’Sparta, al camp de Praga, per un clar 2-4, que s’afegia al 2-1 de l’anada al Madrigal per donar un resultat global de 6-3 a favor dels grocs.

El Vila-real va controlar el terreny de joc pràcticament durant tota la primera meitat i l’inici de la segona, i la prova són els quatre gols que van aconseguir durant aquest període: el primer, de Bakambu, ja al minut 5, a passada de Trigueros; el segon, obra de Denis Suárez, al minut 43; el tercer, sense temps material per a que els jugadors txecs es referen, només dos minuts després, a càrrec de Bruno; i el quart, a principis de la segona part, al minut 50, l’autor del qual va ser novament Bakambu, que va recuperar una pilota solta i va saber superar el porter local.

L’eliminatòria estava pràcticament sentenciada –el global en aquells moments era de 6-1 a favor dels grocs–, però llavors els jugadors del Vila-real es van relaxar, i van encaixar dos gols, als minuts 65 i 70 que, si bé no van posar en perill en cap moment el resultat final, van deslluir una mica la imatge triomfadora que els jugadors grocs havien assolit. Siga com siga, el Vila-real és ja a les semifinals, i ara haurà de jugar contra el Liverpool anglès, segons el resultat del sorteig, primer al camp del Madrigal i després a Anglaterra.