El Vila-real derrota el Llevant i amenaça el Madrid

21.01.2018 - 07:26

Els homes de Javi Calleja han presentat de manera ben seriosa la seua candidatura a afegir-se a l’exclusiu club d’equips de Champions. Almenys pel que fa relació a ells no hi serà; i és que el Vila-real ha acomplert el seu deure, va derrotar el Llevant 2-1 i resta ara a l’espera del que faça el fins ara quart classificat, ni més ni menys que tot un Reial Madrid, per veure de superar-lo en punts.

Els gols dels grocs els van aconseguir al minut 25, quan els porter granota es va veure obligat a fer caure Castillejos per evitar el gol; Trigueros va saber transformar el penalti, i el gol va pujar al marcador. El partit, que fins eixe moment havia vist ja com els locals amenaçaven la porteria llevantinista de manera continuada, va començar a indicar cap a on es decantaria la victòria.

El segon gol va arribar a poc de reprendre’s el partit, després del descans, al minut 51, quan Cheryshev va aprofitar una passa d’Ünal per fer entrar la pilota a la porteria visitant. La victòria groga prenia ja trets de definitiva, i no la va fer trontollar ni tan sols el gol llevantinista, aconseguit ja durant el temps afegit, a partir d’un penalti que l’àrbitre va xiular d’una manera potser massa rigorosa. Els tres punts eren ja al sac i ben lligats, i l’amenaça sobre el Madrid passa a ser ben evident.