El Vila-real derrota el Bilbao 3-1 i se situa en zona Champions

• L'actuació de Batistao va ser decisiva per al triomf dels grocs

VilaWeb
Redacció
21.09.2015 - 09:30

El Vila-real es va imposar clarament a l’Atlètic de Bilbao en el Madrigal, amb tres gols de Bruno (de penalti, al minut 43), Mario Gaspar (minut 66) i Baptistao (al 80), tot i que els bascos van aconseguir ja en temps de descompte el gol de l’honor.

Indiscutiblement, el jugador brasiler del Vila-real Leo Baptistao va ser la gran estrella del partit, dirigint el joc dels grocs i intervenint directament o indirecta en els tres gols locals, en un partit que els homes de Marcelino Garcia van tenir controlat durant els 90 minuts.

Amb aquests resultat, i els tres punts assolits, el Vila-real se situa en plena zona Champions, ja que és el tercer classificat, amb 10 punts, els mateixos que el Reial Madrid, que és segon, i el Celta, que és quart, i a dos punts només del líder, el Barcelona.

Pel que fa al filial groc, en el grup tercer de la Segona B, va caure derrotat 2-0 per l’Alcoià però, tot i aquesta derrota, continua com a segon classificat del seu grup, amb 12 punts, a tres del Cornellà, que és el líder.