El Vila-real derrota 0-2 el Las Palmas al Madrigal i recupera la sisena plaça

• El filial groc va empatar 1-1 amb el líder Mallorca

VilaWeb
Redacció
12.03.2018 - 11:04

Bon resultat per al Vila-real en el partit que l’enfrontava, al Madrigal, amb un dels equips cuers, el las Palmas. Els homes de Javi Calleja es van imposar amb dos gols de Bacca, al minut 67, aprofitant una passada de Fornals, i amb un segon, obra de Sansone, de penalti, al 92. Aquesta victòria deixa el Vila-real amb 44 punts i li permet recuperar la sisena plaça, i doncs la posició europea, això sí, a només un punt per damunt del Girona, l’equip revelació de la temporada, que en té 43, però també a un sol punt menys que el Sevilla, que és cinquè. Però, en canvi, la distància amb els equips de Champions és molt gran, perquè el València, que és quart, en té 56, dotze més que ell.

Pel que fa al filial groc, en el grup tercer de la Segona B, li va plantar cara a l’intractable  líder Mallorca, aconseguint un valuós empat 1-1; el gol groc, obra de Santiago Poveda, havia estat matiner, al minut 14, però al 44 els locals van cometre un penalti que els mallorquins van saber convertir en el gol de l’empat. Ara, amb 50 punts, l’equip continua segon del seu grup, això sí, a vuit justament del Mallorca, líder indiscutible, i amb només dos punts més que l’Elx i el Cornellà, que són respectivament el tercer i el quart classificats.