El Vila-real comença amb derrota la participació en la lliga europea

• Malgrat haver-se avançat en el marcador, els grocs va caure derrotats a Viena per 2-1

18.09.2015 - 09:11

Els homes de Marcelino Garcia no han començat amb bon peu la seua participació d’enguany en l’European League. L’equip groc va caure derrotat 2-1 a Viena pel Rapid austriac, malgrat que van ser els vila-realencs els qui es van avançar en el marcador, al minut 45, amb un gol de Leo Batistao. I és que, si la primera part va estar equilibrada entre tots dos equips, i malgrat l’efecte psicològic d’aquest gol aconseguit el darrer minut, als grocs els va sobrar tota la segona part.

Efectivament, només es va reprendre el joc, al minut 50, els vienesos aconseguien el gol de l’empat; i, de seguida, l’àrbitre suec Stefan Johannesson va xiular un penalti de Bonera, que certament ho era, i els locals el van saber transformar en el que va ser el gol de la seua victòria.

Hem dit que la jugada de Bonera era mereixedora de la pena màxima, i és veritat; però cal dir també que el col.legiat va ser molt més permissiu amb el Rapid, que podria haver vist també xiulada la màxima pena en algunes de les seues jugades.

Siga com siga, un mal començament de la competició europea per als grocs, que s’hauran d’espavilar, i molt, si no volen que el seu pas pels camps europeus esdevinga massa fugaç.