El Vila-real cau 2-1 contra l’Osasuna al Sadar

• Els homes de Javi Calleja s'havia avançat amb un gol de Pau al minut 4, però els navarresos els en van fer encaixar dos

VilaWeb
Redacció
06.10.2019 - 07:23

Els grocs no van poder superar la barrera del Sadar i van acabar caient 2-1 contra l’Osasuna; i això que s’havien avançat en el marcador, amb un gol matiner de Pau, al minut 4. Però, malgrat repetits intents dels seus davanters, al llarg de la primera meitat del partit no van aconseguir incrementar aquest avantatge i, ben al contrari, durant la segona part els homes de Javi Calleja es van enfonsar, permetent que els locals els igualaren al minut 46, per una greu errada de la defensa groga, i els superaren després, al minut 79, amb la qual cosa el Vila-real se’n va tornar de buit d’Irunea, i va perdre l’oportunitat d’haver recuperat la zona europea per primera vegada des de fa ja massa temps. Però, amb aquesta derrota i els tres punts no aconseguits, aquesta perspectiva se’ls allunya novament.