‘La tertúlia proscrita’

El Vila-real cau 1-0 a Eibar i retrocedeix al sisè lloc de la classificació

• A tercera, el Castelló i el Borriol guanyen, el Vila-real C empata, i Roda i Almassora perden els seus partits

01.03.2018 - 10:12

En aquesta jornada de Lliga jugada entre setmana, el Vila-real va malbaratar a Eibar, front a l’equip basc, el que havia guanyat en l’enfrontament anterior contra el Getafe. I és que els homes de Calleja, que havien encaixat un gol en la primera mitja hora de partit, van ser incapaços no ja de vèncer, sinó ni tan sols d’empatar un partit que necessitaven guanyar per mantenir-se en la cinquena posició. I aquests errors es paguen, i ara els grocs retrocedeixen un lloc, i tornen al sisè, certament encara en zona europea, però ja amb un peu fora d’aquesta competició, ja que, amb 41 punts, es troben a només tres justament del mateix Eibar que els ha fet de botxí.

Pel que fa als equips de la Plana que juguen en el grup sisè de Tercera, el Castelló es va imposar a Castàlia 2-1 a l’Eldenc, amb gols de Cristian Herrera, al minut 11, i Cubillas, al 91, i per tant continua en la capçalera de la classificació del seu grup. La sorpresa la va donar el Borriol que, per primera vegada en molts setmanes, va ser capaç d’imposar-se 2-1 al Bunyol, amb gols de Mario Gallego, al minut 54, i Martí Prera, al 61, que van superar així el gol anterior dels visitants. Certament, aquesta victòria no es per llançar les campanes al vol, perquè no trau encara el club, ni de bon tros, de la zona de descens, però podria ser un bon indici de recuperació.

Per la seua banda, el Vila-real C va empatar 1-1 a Paiporta, el Roda va caure 1-0 contra el Torre Llevant, a Vila-real, i l’Almassora va caure vençut clarament per l’Olímpic, a Xàtiva, amb un resultat de 3-1.