El Vila-real B dóna un pas important cap a la Segona A en vèncer a Bilba per 1-3

• Pel que fa al play off d'ascens a Segona B, el Castelló no passa de l'empat 1-1 contra el Tropezón, i encara gràcies

21.05.2018 - 09:09

Finalitzada la Lliga, dos equips de la comarca es troben en aquests moments disputant la fase d’ascens a la categoria superior: per una banda el Vila-real B, que aspira a passar de Segona B a Segona A, i per l’altra el Castelló, que voldria abandonar la Tercera per a recuperar la Segona B.

Pel que fa al filial groc, va donar un pas important en la lluita per la promoció, ja que es va imposar en el camp de Sant Mamés al filial de l’Atlètic de Bilbao, per 1-3, amb gols de Dalmau (minut 44), Samu (minut 48) i Dani Riba (al 71), tres gols que no va poder contrarestar l’únic gol dels local, aconseguit de penalti  discutible al 82. Aquest resultat els dóna als grocs molt bones perspectives, pendent com resta encara el partit a Vila-real, per tal de passar a la fase següent de l’eliminatòria.

El Castelló, en canvi, només va arrancar un empat just, 1-1, jugant a Cantàbria contra el Tropezón. I encara gràcies perquè els albinegres, tot i que no jugaven un mal partit, anaven perdent des del minut 77, i només gràcies a l’encert d’Ivan Sales, al minut 86, a les acaballes del partit, van aconseguir aquest empat, que els dóna alemnys esperances de vèncer en el partit de tornada a Castàlia i de superar així el primer esglaó de la complicadíssima eliminatòria.