El Vila-real aconsegueix un valuós empat a Balaidos

• El 0-0 contra el Celta consolida els grocs en el quart lloc de la classificació

03.03.2016 - 10:47

El Vila-real va aconseguir un empat ben valuós en el camp d’un dels equips que el segueixen, ni que siga de lluny, amb l’aspiració d’arrabassar-li el quart lloc de la Lliga, i doncs la zona Champions. Però el Celta no va estar capaç de fer-se amb la victòria en el seu mateix camp contra els homes de Marcelino Garcia, i els grocs es consoliden així plenament en el seu lloc, si bé el Madrid, que era a només dos punts, s’allunya ara provisionalment del Vila-real des del seu tercer lloc.

14 jornades sense perdre no és un mal resultat, i a Balaidos els grocs ho van aconseguir. I el partit més aviat podria haver-se decantat a favor dels de la Plana Baixa, si tenim en compte les dues ocasions clares de què va disposar Bakambu en la primera meitat. Certament, el Celta va intentar també moltes vegades decantar el marcador al seu favor, però sempre va xocar amb la magnífica actuació del porter Areola, que va estat genial en les seues aturades.

Una jornada més, o una menys fins al final, i el Vila-real continua còmodament quart, sense que de moment cap altre equip li faça ombra. Un més que bon resultat per a l’equip, enfilat directament cap a la Champions.