El Vila-real aconsegueix un valuós empat 0-0 al Calderon contra l’Atlètic

• Els grocs mantenen la quarta posició, a només cinc punts del Reial Madrid, i a vuit del Sevilla, que és el cinquè

VilaWeb
Redacció
22.02.2016 - 10:55

Els homes de Marcelino Garcia li van arrabassar al Calderón un valuós empat 0-0 a un Atlètic de Madrid que contemplava impotent, a mesura que avançava el partit, que no podia perforar la defensa groga, i sobretot la bona actuació del porter Areola, i que doncs el Barça se li allunyava uns inabastables vuit punts. I, amb aquest empat, el Vila-real es consolida en la quart posició, i per tant en zona Champions, amb 49 punts, a només cinc del Reial Madrid, que és tercer, i en canvi a vuit del cinquè classificat, el Sevilla.

Certament, el partit va ser d’una clara superioritat matalassera, tot i que els grocs els van donar també algun que altre esglai. Però estava clar que els visitants havien arribat sobretot a mantenir imbatuda la seua porteria, i aquesta va ser la principal dedicació dels seus jugadors durant els 90 minuts del partit, de manera que finalment amb l’empat van assolir l’objectiu esperat.

Per rematar el dia, i pel que fa al filial groc, en el grup tercer de la Segona B, el Vila-real B va véncer 0-1 el Lleida Esportiu, amb un gol de Fran Sol aconseguit al minut 43, i continua així com a líder del seu grup, amb 56 punts, tres més que el Reus, que és el segon classificat.