El Vila-real acaba perdent 3-2 a San Mamés en l’anada de Copa

• Els grocs es van avançar dues vegades en el marcador, però van permetre que els locals agafaren la iniciativa i acabaren vencent-los

07.01.2016 - 12:44

Els homes de Marcelino Garcia van jugar una bona primera part, i una segona fatal, en el partit d’anada de la Copa del rei que van disputar a Sant Mamés contra l’Atlètic Club.

Els grocs es van avançar amb gols de Baptistao, al minut 16, i Samu Garcia, al 38; però en tornar dels vestidors, l’equip semblava un altre. Fluix i sense idees, es va deixar arrabassar pels locals el domini del terreny de joc, i els gols bascos es van anar succeint, als minuts 54, 68 i 81, fent que els visitants passaren primer de la victòria a l’empat i després a la derrota.

No hi ha res perdut, certament. Un 3-2 en el camp contrari podrà ser superat amb una certa facilitat al Madrigal… sempre i quan, però, l’actitud dels jugadors grocs canvie, i torne a ser la de la primera meitat, i no la de la segona.