La Regidoria d’Educació ha enviat cartes a més de 1.500 famílies amb fills o filles nascuts en 2013 que poden beneficiar-se del programa pilot d’escolarització gratuïta en el nivell educatiu de 2 a 3 anys. El regidor Enric Porcar ha explicat que “Castelló s’incorpora al programa experimental que, aquest curs 2015-16, comptarà amb tres aules per a menuts de dos anys en els col·legis Antonio Armelles, Mestre Canós i Bisbe Climent amb capacitat per a 18 alumnes cadascuna”.

“L’Ajuntament de Castelló ha pres aquesta iniciativa de manera voluntària amb l’objectiu de proporcionar tota la informació que puga resultar útil a les famílies interessades a participar en aquest projecte experimental que començarà les classes el 5 d’octubre”, ha afirmat l’edil.

La carta detalla el calendari del procés d’admissió així com la documentació a aportar i, igual que ja ocorre en Infantil i Primària, a l’hora d’adjudicar la plaça es tindrà en compte el centre triat en primera opció. El termini de presentació de sol·licituds s’obri aquest dilluns, dia 14, i es perllongarà fins al dimarts 22 de setembre. L’imprès a emplenar es facilitarà en el Negociat de Cultura i Educació situat en el carrer Gaibiel 4-baix, en el Registre general d’entrada de l’Ajuntament i en qualsevol registre de les tinences d’alcaldia.

Quant a la documentació, s’haurà d’aportar l’habitual en aquests processos d’admissió com el llibre de família i fotocòpia, si hi ha germans en el centre, l’acreditació del domicili de residència, el carnet de família nombrosa, etc. “Hem enviat aquesta carta per a acostar d’una manera directa a les famílies el màxim d’informació possible i que, excepte algun ajust d’última hora, els permetrà tenir detallat tot el procés d’admissió”, ha afegit Porcar.

Les llistes provisionals d’admesos i no admesos es publicaran en el tauler d’anuncis del centre el dia 24 i aqueix mateix dia i el dia 25 es podran presentar les reclamacions. Una vegada resoltes, el dia 28 de setembre es publicaran les llistes definitives en el tauler d’anuncis del col·legi.

El regidor d’Educació ha recordat que Castelló s’incorpora a aquest programa amb 44 places repartides en els tres col·legis. Cadascuna d’aquestes aules comptarà amb un professor i amb un educador per a atendre a un màxim de 18 xiquets i xiquetes.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.