El Castelló venç l’Ontinyent 2-0 i puja una mica en la classificació, tot i mantenir-se encara en zona de descens

• En canvi, el Vila-real B, tot i perdre 2-1 contra l'Hèrcules, continua líder del grup

21.01.2019 - 10:20

La victòria 2-0 contra l’Ontinyent a Castàlia li ha permès al Castelló pujar alguns graons en la classificació, tot i mantenir-se encara en zona de descens. Efectivament, amb 21 punts,  és el dissetè classificat,  ja a un sol punt de la salvació. I aquesta petita pujada ha estat possible gràcies als gols aconseguits per Coke, al minut 42, i Roger al 90, en un partit de clar domini albinegre, en el qual els de la Vall d’Albaida van ser en tot moment clarament inferiors als locals.

En canvi, el filial groc va perdre 2-1 contra l’Hèrcules a a Alacant; però, tot i la derrota, com també van punxar els seus perseguidors més immediats, el Vila-real B es manté com a líder del grup Tercer de la Segona B, amb 41 punts, quatre més que el Lleida Esportiu, que és el segon classificat, i a cinc del Cornellà i de l’Atlètic Balears, que són el tercer i el quart.