El Castelló venç 3-1 el Torre Llevant i és el nou líder en solitari del grup

• Pel que fa als altres equips, l'Almassora va guanyar, Vila-real C i Borriol van empatar, i el Roda va perdre

VilaWeb
Redacció
19.03.2018 - 10:35

El Castelló es va imposar a Castàlia al Torre Llevant, per 3-1, tot i que els visitants s’havien avançat amb un gol al minut 10; però els tres gols de Colomer (al minut 53), Javi Rubio (al 67) i Javi Serra (al 88), van decantar clarament el partit a favor dels albinegres. I, a la victòria i els tres punts, s’afegia el fet que, en no haver jugat aquesta jornada l’Atlètic de Llevant, per allò del nombre senar de partits, el Castelló, amb 66 punts, quedava líder en solitari del grup, a tres de l’Atlètic de Llevant i a quatre de l’Oriola.

El Vila-real C, en canvi, no va passar de l’empat contra el Novelda, i amb 47 punts, és el vuitè classificat. Per la seua banda, l’altre equip vila-realenc, el Roda, va perdre 0-1 contra l’Olímpic de Xàtiva, i amb 39 punts, és el tretzè classificat del grup.

Pel que fa als equips que es mouen en la zona baixa, l’Almassora va guanyar el seu partit contra el Recanvis Colon, per 1-0 i, tot i que encara no abandona la zona de descens, va  empatat a punts, 30, amb el Paiporta, que és ja en zona de salvació. En canvi, el Borriol no va poder passar de l’empat 1-1 a Crevillent, i amb només 24 punts de 93 possibles, ocupa la penúltima plaça, a sis de la zona de salvació.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.