El Castelló venç 2-1 l’Oriola i s’ho jugarà tot en una complicada darrera jornada

• Els albinecres hauran de vèncer a Alzira i confiar que l'Atlètic Llevant punxe en el seu partit a Oriola.

VilaWeb
Redacció
07.05.2018 - 09:19

Complicat però no impossible té el Castelló el poder jugar la promoció per mirar de tornar a la Segona B com a cap de grup. Després d’haver vençut l’Oriola al Castàlia per 1-2, ara els albinegres hauran de vèncer sí o sí la propera jornada, la darrera de la temporada, al camp de l’Alzira… i esperar que l’actual líder, l’Atlètic Llevant, punxe en el seu desplaçament a Oriola.

Un Oriola al qual justament els homes de Sergi Escobar van derrotar per la mínima gràcies als gols de Javi Rubio, al minut 26, de penalti, i Antonio, al minut 80, mentre que els del Baix Segura els n’havien fet encaixar un al minut 64. Amb aquest resultat, el Castelló té ara 80 punts, un menys que l’Atlètic Llevant, que és líder amb 81, i dos més que el mateix Oriola.

Per la seua banda, els dos equips de Vila-real, que ja no es juguen res, a aquestes altures de la temporada, van tenir sort desigual: el Vila-real C va empatar al seu camp 1-1 contra el Paterna, mentre que el Roda va vèncer per 3-0 el Bunyol. Amb aquests resultats, els grocs tenen 56 punts, i són vuitens, mentre que el Roda, amb 51, n’és el desè.

Finalment, pel que fa als equips de la comarca que són a la part baixa de la classificació, l’Almassora va vèncer a Crevillent per 0-2, amb gols de Jonathan Sopeña, al minut 59, i Jorge Seral al 91; ara té 39 punts però, tot i l’ajuda que li va oferir el Roda, en derrotar el Bunyol, la victòria del Paiporta contra el Borriol fa que els almassorins no depenguen ja d’ells mateixos per decidir si baixen o no de categoria, i hauran de guanyar-li al Vila-real C –que, recordem-ho, no s’hi juga res– i esperar els resultats dels competidors, per saber si continuen sent o no equip de Tercera.

En canvi, el Borriol, que ja és equip de Regional des de fa dies, va continuar la seua dinàmica habitual i va perdre 5-3 a Paiporta, de manera que continua amb 26 únics punts —de 117 possibles!–, i plantejant-se ja el seu futur la propera temporada.