La tertúlia proscrita

El Castelló venç 2-1 el Paterna i és el tercer classificat del seu grup

• El Vila-real C es va imposar 1-2 en el derbi local contra el Roda

22.01.2018 - 10:31

El Castelló va assolir una important victòria al Castàlia, on va derrotar 2-1 el Paterna, amb gols de Cubillas, al minut 17 i Javi Rubio al 79. I ara, amb 46 punts, és el tercer classificat del grup, a cinc de l’Atlètic Llevant, que és el líder.

Per la seua banda, el Vila-real C es va imposar al Roda en el derbi local vila-realenc, amb gols de Nikola, al minut 40, de penalti, i Iván, al 60, encara que el gol dels del Roda l’havia aconseguit David Karg ja al minut 3 de partit. Ara, doncs, els grocs passen al davant del Roda, en la peculiar lluita dels dos equips vila-realencs per assolir la primacia: el Vila-real C, amb 34 punts, és vuité, mentre que el Roda, amb 32, el segueix en el lloc novè.

Per la part baixa de la classificació, l’Almassora va perdre 2-1 contra l’Eldenc, i continua dinovè, dins de la zona de descens, amb 20 punts, a un de la salvació. Per la seua banda, el Borriol no jugava aquesta setmana, per allò del nombre impar d’equips en el grup, i segurament només aquest fet li va impedir perdre; i continua doncs ben cuer, amb només 12 punts.