El Castelló va derrotar 5-1 el Muro

• Tres gols de Tariq i dos d'Ebwelle van donar als orelluts aquesta ampla victòria

07.03.2016 - 09:20

Pel que fa al grup sisè de la Tercera divisió, el Castelló va derrotar amplament al Castàlia el Muro, per un clar resultat de 5-1, amb tres gols de Tariq (als minuts 24, de penalti, 51 i 83) i dos d’Ebwelle (minuts 58 i 71). En canvi, el Vila-real C va caure 2-0 en el partit que va jugar contra el Torre Llevant. I el Borriol va empatar 0-0 a Paterna.

Amb aquests resultat, i pel que fa als equips castellonencs, el Castelló, amb 52 punts, es manté en la quarta plaça, mentre que el Vila-real C, amb 44 punts, baixa fins al lloc setè de la classificació, i el Borriol, amb 29, es troba en el lloc quinzè, a només dos punts de la zona de descens.