En el que no sabem si anomenar derbi comarcal, el Castelló es va imposar de manera contundent, quatre a zero, a Castàlia, a un dèbil Almassora. Amb aquesta victòria, els albinegres  ocupen el sisè lloc de la classificació, amb cinquanta-nou punts, a quatre de la zona de promoció. Justament aquest quart lloc és el que ocupa el Vila-real C, amb seixanta-tres punts, després d’empatar a tres a Oriola contra l’equip local. Per la seua banda, l’Almassora, després de la derrota soferta, continua amb trenta-un punts i ocupa el lloc setzè del grup.

El Borriol va perdre per dos gols a un contra el Raig Ibenc, i ara, amb trenta-sis punts, ocupa el lloc catorzè. I, finalment, el Sogorb va tornar a perdre, en aquest cas quatre a un a Torrevella, continua cuer, amb dotze punts de noranta-nou possibles, i es troba ja a disset punts, disset, de la salvació.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]