La tertúlia proscrita

El Castelló s’imposa 0-2 a l’Almassora en el camp d’aquest darrer

• El Vila-real C no va passar de l'empat 0-0 a casa contra el Raig Ibenc

29.01.2018 - 12:30

Pel que fa als equips de la comarca que juguen en el grup sisè de Tercera, l’enfrontament –ens resistim a  dir-li “derbi”– entre el Castelló i l’Almassora, en el camp d’aquest darrer, no va tenir color: els albinegres es van imposar per 0-2, amb gols de William (al minut 64, de penalti) i Javi Serra (minut 91). Aquest resultat fa que el Castelló, que continua tercer,  amb 49 punts, s’acoste molt al líder, l’Atlètic de Llevant, que té només dos punts més, 51, els mateixos que l’Oriola, que és segon; però, en canvi, afona encara més els almassorins que, amb només 20 punts, són els tercers per la cua, a dos punts de la salvació.

Pel que fa al Vila-real C, no va passar de l’empat a casa, 0-0, contra el Raig Ibenc, i ara, amb 35 punts, és el vuitè classificat del grup. A l’altre equip vila-realenc, el Roda, li tocava descans aquesta setmana, per allò del nombre senar d’equips, i amb 32 punts, resta en la desena posició. Finalment, el Borriol, en aquesta ocasió no va perdre, sinó que només va empatar, 0-0, això sí, contra l’altre cuer, el Recanvis Colom; un empat que li dóna un punt més, ara en són 13 (de 72 possibles!) però continua de cuer, ara ja a 9 punts, nou, de la salvació.