El Castelló remunta contra el Badalona i acaba 2-1 el partit

• El Vila-real B no va poder a Palma contra el Líder, l'Atlètic Balears, i va caure derrotat 1-0

18.03.2019 - 10:22

El Castelló va salvar in extremis, a Castàlia, un partit contra el Badalona que semblava perdut. I és que van ser els visitants els que es van avançar en el marcador, al minut 16, aprofitant una errada de la defensa albinegra. Però al minut 38 César Díaz va aconseguir igualar el marcador i després, en el darrer sospir, al minut 94, Jairo Cárcaba aconseguia el gol de la victòria local.

No és que aquest resultat haja suposat un gran avanç per al Castelló que, amb 29 punts (de 87 possibles) “recupera” la penúltima plaça, deixant el València Mestalla com a cuer, i queda a “només” quatre punts de la zona de salvació. D’acord, no és molt però, en la situació en què es troba el club albinegre, potser menys dóna una pedra.

En canvi, el Vila-real B va perdre en el partit que l’enfrontava,a Palma, amb el seu rival més directe de cara a l’ascens a Segona A, l’Atlètic Balears. Els mallorquins van aconseguir l’únic gol del partit al minut 78, i els grocs se’n van tornar de l’illa sense cap punt. Ara, amb 50, continuen segons, i ja a quatre del seu vencedor, que es manté com a líder i en té 54.