El Castelló perd a casa 1-2 contra el Torrevella i queda 8 punts del líder

• El Vila-real C i el Borriol empaten els seus respectius partits

VilaWeb
Redacció
21.03.2016 - 16:15

Pel que fa als equips castellonencs que juguen en el grup sisè de Tercera, el Castelló va caure derrotat a Castàlia pel Torrevella, i és que l’únic gol que van aconseguir els albinegres, el d’Antonio al minut 91, al darrer sospir del partit, no va poder compensar els dos que els havien marcat els del Baix Segura. I, amb aquesta derrota, el Castelló, amb 53 punts, retrocedeix fins el quart lloc de la classificació, a vuit punts de l’Atlètic Saguntí, que és el líder del grup.

Per la seua banda, el Vila-real C no va passar de l’empat 1-1 al camp del Bunyol, i amb 48 punts es troba situat en el cinquè lloc del grup. I, pel que fa al Borriol, també va resoldre amb un empat el seu partit contra el Raig Ibenc, en aquest cas al camp d’Ibi, i ara ocupa el lloc dissetè de la classificació, amb només 30 punts, els mateixos que té el Recanvis Colom, que és el divuitè, i es troba ja doncs en zona de descens.