El Castelló no passa de l’empat 2-2 en el camp d’un Borriol cuer

• El Vila-real C li guanya 2-1 a l'Alzira, el Roda perd 1-3 contra l'Oriola, i l'Almassora venç 3-2 al Bunyol

27.11.2017 - 11:00

En l’enfrontament entre el Castelló i el Borriol al camp de l’equip borriolenc –un partit que ens resistim a anomenar derbi–, el resultat final va ser d’empat 2-2. I és qualsevol dels dos equips podia haver-se fet amb la victòria, o amb la derrota, perquè el joc i la sort van ser alternatives, de manera que el resultat final sembla just, Ara bé, dit això, que un equip com el Castelló, que se suposa que aspira a pujar a Segona B, no siga capaç de superar aquest resultat contra l’equip cuer, que intenta com pot escapar de la Regional…

Per part castellonenca, els golejadors van ser William, de penalti, al minut 77, i Javi Rubio, al 87, mentre que el jugador del Borriol que va aconseguir els gols va ser Dani Márquez, als minuts 37 i 94. Amb aquest resultat, el Castelló queda com a cinquè classificat, amb 28 punts, a un de la zona de promoció, mentre que el Borriol, amb 9 miserables punts de 48 possibles, continua més cuer que mai, a sis punts ja de la zona de salvació.

Pel que fa als altres equips de la Plana que militen en el grup sisè de Tercera, el Vila-real C va vèncer 2-1 l’Alzira, i amb  21 punts és el desè classificat; el Roda va caure 1-3 al seu camp contra l’Oriola, i és dotzè, amb 20 punts; i l’Almassora, tot i haver-li guanyat 3-2 al Bunyol, continua enfonsat en la penúltima posició, amb 13 punts, ara ja “només” a dos de la zona de salvació.