El Castelló no passa de l’empat 2-2 al camp de l’Espanyol B i el seu entrenador és destituït

• Sergi Escobar era ja a la corda fluixa, tant que ha bastant no ja una derrota, sinó només un empat, per a la seua destitució

17.09.2018 - 10:25

El Castelló no va passar de l’empat 2-2 al camp del filial de l’Espanyol a Cornellà. Els gols que hi van aconseguir Cubillas, al minut 42, i Verdú al 66, van ser compensats per dos gols locals, als minuts 76 i 91. I és que els homes que (encara) entrenava Sergi Escobar es van adormir en els llorers, després dels dos gols aconseguits, i van oblidar que tampoc en futbol no es pot dir blat fins a tenir-lo al sac i ben lligat, a més.

Les conseqüències d’aquest empat que té regust de derrota han estat immediates: la directiva del Castelló ha cessat fulminantment Sergi Escobar com a entrenador del club albinegre; i és que Escobar ja era a la corda fluixa després dels resultats dolents de les primeres jornades lligueres, de manera que ha bastat aquest empat per al seu cessament. Com a substitut, es parla de l’exjugador valencianista Curro Torres.

Pel que fa a la situació de l’equip en la classificació, amb només 3 punts de 16 possibles, es troba en el lloc dissetè del grup, ja en zona de descens, a un punt de la salvació. Encara és molt aviat en la Lliga, d’acord, quan només han transcorregut quatre jornades, però l’alarma s’escampa entre els aficionats orelluts, que saben com han patit i durant quant de temps per poder escapar del pou de tercera com per a anar jugant a hores d’ara amb l’amenaça d’un possible retorn.