El Castelló malbarata un 2-0 i acaba empatant 2-2 contra el Gavà

• Dues greus errades defensives van complicar de mala manera les opcions d'ascens dels orelluts

20.06.2016 - 10:28

Tot semblava dat i beneit, a Castàlia, al minut 19, quan Fabiani aconseguia el 2-0, després que Meseguer haguera lograt el primer gol castellonenc al minut 1, quan el partit pràcticament ni havia començat. Però ja se sap que en el futbol, com en tot a la vida, cal tenir ben present allò del blat, el sac, i tenir-lo ben lligat. I els homes de Kiko Ramírez no havien tancat bé el sac en qüestió, i les conseqüencies van ser terribles.

I és que dues greus errades de la defensa castellonenca van permetre al Gavà igualar el partit, amb gols marcats als minuts 27 i 31, i un marcador que ja no es va moure. I van poder així complicar-li la vida, i de quina manera, a un Castelló que haurà d’aconseguir ara remuntar aquest difícil resultat en el partit de tornada a Gavà.

Malgrat això, els seguidors albinegres mantenen les esperances, diuen que l’equip s’imposarà en el partit de tornada i que enguany sí, enguany el Castelló recuperarà el lloc que li correspon, almenys a la Segona B. Veurem.