Sort desigual per als equips de la Plana que juguen en el grup Tercer de la Segona B: el Vila-real B jugarà la promoció d’ascens, passe el que passe el proper cap de setmana, perquè acabarà sí o sí com a tercer del seu grup; en canvi, el Castelló patirà fins el darrer minut per a saber si es queda en Segona B o baixa a Tercera ja que, després de l’empat d’aquesta setmana, ja no depen d’ell mateix per a assegurar-se la permanència.

I és que els albinegres no van passar de l’ampat 1-1 a Conca, ja que el gol aconseguit per Rafa Gálvez al minut 31 va ser contrarestat per un dels locals al minut 60. De manera que ara, amb 41 punts de 111 possibles, ocupa la setzena posició del grup, i haurà de guanyar el proper cap de setmana al Barça B a Castàlia i esperar a saber què fan equips com l’Alcoià, el Sabadell o el Terol, per mirar de salvar la categoria.

En canvi, el Vila-real B, que té 62 punts, faça el que faça en el darrer partit a Badalona, quedarà tercer, i jugarà doncs la promoció a Segona A, amb la tranquil.litat a més que no li ho impedirà un hipotètic descens del primer equip, ja que el “Vila-real A” s’ha assegurat matemàticament la permanència en Primera.