El Castelló es va imposar per la mínima a l’Hèrcules en un partit a Castàlia que va dominar

• Al minut 60, Rafa Gálvez va aconseguir l'únic gol del partit, a passada de Muguruza

11.11.2019 - 17:14

El Castelló va dominar clarament el partit que va jugar contra l’Hèrcules alacantí a Castàlia, tot i que el pobre resultat, 1-0, no fa justícia al joc dels homes d’Óscar Cano. I és que els locals van dominar el camp durant tot el partit, relegant sempre els alacantins a posiciosn defensives. Però el cas és que, malgrat aquest joc brillant, la pilota no entrava en la porteria enemiga, i de fet només ho va fer una sola vegada, al minut 60, quan una jugada de Muguruza va servir per a passar-li el baló a Rafa Gálvez, que la va saber transformar en aquest gol de la victòria.

Com siga, i encara que amb aquest marcador tan discret, el Castelló va assolir els tres punts, i en té ja 23, dos menys que el Lleida, que és el líder, i es troba doncs en plena zona de promoció a la Segona A.