El Castelló empata el darrer moment contra el Cornellà, i encara gràcies

• Els albinegres continuen encara a quatre punts de la salvació, mentre el Vila-real B segueix sent el segon del grup

VilaWeb
Redacció
25.02.2019 - 10:04

Un Castelló cada vegada més enfonsat en l’amenaça real del “pou de la Tercera” només va poder empatar a Cornellà contra l’equip local, i això gràcies a un  gol de penalti, que va marcar Muguruza al minut 93, en el darrer sospir del partit. Abans, el primer gol orellut havia estat obra de César Diaz, al minut 73, però els locals els n’havien marcat dos, als minuts 65 i 77. Amb el pobre joc de costum, els homes d’Óscar Cano encara es poden mostrar contents d’aquest gol de darrera hora, que els ha permés almenys salvar un punt.

Però així, de punt a punt, l’equip castellonenc no aconseguirà resoldre el seu greu problema de posició en la taula classificatòria; i és que, amb 25 punts de 78 possibles (no arriba ni a la tercera part!), continua situat en la dinovena i penúltima posició, només amb el València Mestalla amb un punt menys, i a un mínim de quatre punts per a poder garantir-se la permanència.

Per la seua banda, el Vila-real B va empatar també, en el seu cas 3-3, a  casa seua contra el Perelada, i continua en zona de promoció d’ascens, ja que és el segon classificat del grup, amb 46 punts, tres menys que l’Atlètic Balears, que continua com a líder. Però en el cas dels grocs el seu problema és un altre, i és que si l’equip principal abaixara a Segona A, ells no podrien lògicament promocionar per ascendir de categoria. I tal i com va el “Vila-real A”…