El Castelló va aconseguir al Mini Estadi del Barça un valuós punt, gràcies al qual ja no és el cuer del grup Tercer de Segona B… sinó el penúltim, amb dos punts més que el Terol, que en té 15, mentre que els albinegres en tenen 17 (de 57 possibles); clar que el Terol ha jugat encara només divuit partits, i no dinou com els altres equips, de manera que, en cas de véncer avui el Cornellà, tornaria a deixar els orelluts com a cuers del grup.

I és que els jugadors d’Óscar Cano (sí, el nou entrenador del Castelló) van resistir com van poder la pressió del filial blaugrana, i van mantenir l’empat existent des del minut 28, quan un jugador local se’l va fer en pròpia porta. D’acord, no és un gran resultat, tot i que va ser molt costos i treballat, però els castellonencs ara resten ja, “només”, a quatre punts de la salvació, quan ha finalitzat la primera volta de la Lliga. Complicat, complicat ho tindrà l’equip, per no recaure en el “pou de la Tercera.

En canvi, el Vila-real B ha assolit el lideratge del grup, després de véncer a casa el Badalona per 1-0, i amb 38 punts es manté un per davant del Lleida Esportiu que n’és el segon.