El Castelló cau derrotat a Ejea per 2-0

• Els --encara-- homes de Gutiérrez van jugar un partit molt dolent, que posa en perill el cap de l'entrenador

03.12.2018 - 11:17

Després de la derrota per 2-0 al camp de l’Ejea aragonès, el cap de l’entrenador del Castelló, David Gutiérrez, resta pendent d’un fil. I és que el fet que a l’equip albinegre li marquen un primer gol ja al minut 2, quan encara els jugadors no s’havien acabat de despertar per al partit –si és que realment ho van fer en cap moment, durant els 95 minuts que va durar el joc– no diu massa en favor d’aquests jugadors ni tampoc del cos tècnic que hi ha al seu darrere.

Els castellonencs van intentar al llarg del partit, però sense massa entusiasme, compensar aquest gol primerenc i assolir almenys l’empat. Però realment no van fer mèrits per a aconseguir-ho i, ben al contrari, a les acaballes del partit encara es van relaxar més i els aragonesos van aconseguir el seu segon gol, al minut 95, en l’últim segon del partit.

Amb aquesta derrota total, el Castelló s’enfonsa més i més en la zona de descens. Amb només 13 punts de 45 possibles, no arriba ni a la tercera part, els albinegres continuen penúltims, però ara ja empatats a punts amb el cuer Perelada. En aquestes condicions, i enmig de la decepció total de socis i aficionats, no seria gens estrany que ben aviat s’anuncie el cessament de David Gutiérrez i el nomenament d’un nou entrenador que intente traure el Castelló del pou de la Tercera, del qual tants anys li va costar d’escapar i al qual torna setmana rere setmana, de manera inexorable.

En canvi, el Vila-real B es va imposar per un contundent 3-0 al Terol, i torna a la segona plaça del grup, amb 29 punts, només un menys que el Lleida Esportiu, que n’és el líder.