El Castelló cau 1-2 a Castàlia front l’Espanyol B i és ja el penúltim classificat

• El Vila-real B, en canvi, malgrat empatar 2-2 a Alcoi, continua més líder que mai

04.02.2019 - 11:02

Al grup Tercer de la Segona B, les diferències entre els dos equips de la Plana que hi són presents són autènticament bestials. Així, mentre el Castelló es troba situat en el penúltim lloc, a quatre punts de la salvació, el Vila-real B continua liderant el grup, tres punts per davant del seu perseguidor més immediat, l’Atlètic Balears.

I és que el Castelló es va cobrir de glòria, el diumenge a Castàlia, en caure derrotat per l’Espanyol B per un gol a dos.  I és que els espanyolistes es van ensenyorir del camp des del primer moment, i van aconseguir els seus gols als minuts 14 i 68, front a uns albinegres que semblaven no ser de tot dins del partit; i només un gol de Rubén Ramos, aconseguit al minut 74 de penalti, va permetre als locals maquillar una mica la vergonya, sense que, per altra banda, els servira en realitat per a res.

Perquè, amb només 22 punts de 69 possibles, no arriben ni a al tercera part, els homes d’Oscar Cano (suposem que continua sent encara l’entrenador orellut), es troben situats en el penúltim lloc de la classificació del grup, a quatre punts ja de la salvació, i no són els darrers perquè el València Mestalla va encara pitjor. O siga que, o molt canvien les coses, o l’any que ve tornarem a veure el Castelló immers i ben immers en el “pou de Tercera” del qual només havia pogut escapar després de tants intents.

En canvi, el filial groc, tot i que no va superar l’empat 2-2 a Alcoi contra l’Alcoià, amb gols de Nikola Vujnovic i Simón Moreno, continua líder del grup, amb 43 punts, tres més que l’Atlètic Balears i quatre més que el Cornellà, i du camí de jugar la promoció d’ascens a Segona A… a no ser que l’equip titular groc descendisca, amb la qual cosa, lògicament, el B no podria promocionar.