Contrast entre els dos equips de la comarca: Vila-real B líder, Castelló cuer

• Mentre els groc van vèncer 3-1 l'Espanyol B, els albinegres van empatar 1-1 a Olot

VilaWeb
Redacció
19.11.2018 - 10:14

Quan es mira la classificació del grup Tercer de la Segona B, s’observa una situació ben curiosa: els dos equips de la Plana que hi militen es troben situats en els punts oposats d’aquesta classificació: així, mentre el Vila-real B l’obre amb 26 punts, el Castelló la tanca, amb només 10.

I és que el filial groc es va imposar clarament, en el seu camp, a l’Espanyol B, amb tres gols aconseguits al minut 23 per Simón, al 35 per Villa i al 46 novament per Simón, contra un sol gol dels espanyolistes, al minut 73, i de penalti. Amb aquesta clara victòria, els vila-realencs recuperen el lideratge del grup, amb dos punts més que el Lleida Esportiu, que és el segon classificat.

En canvi, el Castelló va reivindicar una vegada més el títol de “rei dels empats”, ja que el gol matiner de Killian, al minut 7, va ser contrarestar amb un gol olotí aconseguit al minut 19, i des de llavors el marcador ja no es va moure en tota la resta de partit, en un camp absolutament esdevingut un enorme toll.  Ara, amb l’únic punt aconseguit, que el deixa amb 10, el Castelló es manté com a cuer del grup, tot i que empatat a punts amb el Perelada, i a cinc punts ja de la zona de salvació.