El representant de Compromís per Castelló al Consell Rector del Patronat d’Esports, Enric Porcar, va reclamar ahir formalment l’informe que el regidor d’Esports, Omar Braina, va lliurar al Partit Popular en el ple del passat 31 d’octubre en relació al prèstec perdut per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques a la piscina olímpica de la ciutat. Onze dies després de sol·licitar-lo en la mateixa sessió, Compromís va demanar per escrit una còpia del document, en no rebre cap informació al respecte. Malgrat que finalment va poder disposar de la documentació, Compromís considera que aquesta s’ha de fer arribar a tots els membres del Consell Rector perquè tothom tinga la informació necessària per valorar el que ha passat en la pèrdua de l’ajuda econòmica.

Porcar, anterior regidor de l’àrea d’Esports, també va sol·licitar còpies sobre el projecte elaborat per l’enginyer que es va remetre a l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), així com de la factura per la redacció d’aquest projecte que va ser presentada a l’Ajuntament de Castelló.

Compromís vol destacar la importància de participar en projectes d’aquesta índole, que permeten avançar en energia verda i en sostenibilitat del medi ambient. La iniciativa haguera permès la instal·lació de 360 panells i la consegüent disminució de fins a 1.500 tones d’emissions CO2, a més de promoure un estalvi econòmic fins a 450.000 euros durant el període de vida de les plaques, estimat en 25 anys. Per això, Compromís considera que la instal·lació de plaques fotovoltaiques és un projecte positiu per a la ciutat de Castelló.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.