La tertúlia proscrita

Castelló, Roda i Almassora guanyen, Borriol perd i Vila-real C no juga

• Els orelluts es posen tercers, a cinc punts del líder

15.01.2018 - 11:18

Positiva ha estat en general la jornada lliguera per als equips de la Plana que juguen en el grup sisè de la Tercera divisió. La majoria, Castelló, Roda i Almassora, van guanyar els seus respectius partits, mentre que el Borriol, enfonsat cada vegada més en el pou del descens, el va perdre. El Vila-real C no va jugar, ja que li tocava descans, aquesta setmana, degut al fet que els equips de la competició són un nombre senar.

El Castelló va fer bo l’únic gol aconseguit a Bunyol, contra l’equip d’aquesta localitat; el gol va ser obra de Cubillas, que el va aconseguir durant el minut vint del partit, en un segon intent, després que el porter local li rebutjara un primer xut; però aquest únic gol li dóna tres punts i, amb ells, la tercera posició de la classificació, amb quaranta-tres punts, cinc menys que el líder, l’Atlètic Llevant.

També va vèncer el seu partit el vila-realenc Roda, que va guanyar  l’Ontinyent, al camp de l’equip de la Vall d’Albaida, gràcies també a un sol gol, en el seu cas aconseguit per Charlie Meseguer al minut 28; i ara, amb 32 punts, és el vuitè classificat.

Finalment, l’Almassora va vèncer 2-0, a casa, el Raig Ibenc, amb gols de Carlos Martínez i Nahum, i aquests tres punts aconseguits li permeten alliberar-se una mica de la pressió a què es troba sotmés: ara, amb 20 punts, és el dinovè classificat, continua en zona de descens, però té ja els mateixos punts que uns altres equips que són fora del pou.

Hem dit que al Vila-real C li tocava descans, i amb 31 punts és el desè classificat. I, finalment, el Borriol, que va caure novament derrotat, en aquest cas 0-1 a casa contra el Novelda, i que continua tenint només 12 punts (ara ja de 66 possibles!) i és el cuer més cuer que es pot imaginar, a nou llunyaníssims punts de la salvació.