Castelló i Vila-real C no passen de l’empat, i el Borriol perd a casa contra el Torrevella

• En el cas del Castelló, només un gol de Pruden al minut 73 els va permetre salvar una mica els mobles en un partit contra el Jove Espanyol que ja veien perdut

VilaWeb
Redacció
18.01.2016 - 11:17

No ha estat aquesta una bona setmana per als equips castellonencs que juguen en el grup sisè de Tercera: el Castelló només va aconseguir empatar, 1-1, i encara, contra el Jove Espanyol en el camp d’aquest equip; i això gràcies a un gol de Pruden, al minut 73, que va permetre a l’equip albinegre salvar una mica els mobles, en un partit que ja veien perdut

Per la seua banda, el Vila-real C, tot i ser superior al Crevillent en el camp d’aquest equip, no van tenir sort amb el gol i no van poder superar el 0-0 inicial. I pitjor encara li va anar al Borriol, que va perdre 0-1 al seu camp contra el Torrevella.

Amb aquestes resultats, el Castelló, amb 38 punts, se situa en la tercera plaça del grup, a set punts del líder, l’Atlètic Saguntí, a cinc de l’Elx Il.licità, que és segon, i amb un punt més que l’Ontinyent, que és quart. Justament darrere d’aquest va el Vila-real C, amb 35 punts. Finalment, el Borriol, amb només 26 punts, es troba en el tretzè lloc de la classificació, a quatre per damunt però, encara, de la zona de descens.