Castelló i Vila-real C empaten, i el Borriol cau 3-0 al camp de l’Oriola

• Malgrat aquests resultats, albinegres i grocs són encara quarts i cinquens respectivament

VilaWeb
Redacció
25.01.2016 - 10:11

No va ser la del passat cap de setmana una jornada especialment afortunada per als equips castellonencs de Tercera. El Castelló i el Vila-real no van passar de l’empat, però pitjor li va anar al Borriol, que va caure golejat 3-0 al camp de l’Oriola.

El cas del Castelló va ser particularment escandalós. Els orelluts, que havien dominat durant tot el partit però sense aconseguir penetrar la porteria de l’Acer,  s’havien avançat finalment amb un gol de Guille Vàzquez, al minut 75… però al minut 91, ja en temps de descompte, Álvaro Gómez va cometre un penalti absurd contra un jugador saguntí, l’àrbitre el va assenyalar, i els visitants van aconseguir així empatar in extremis.  Per la seua banda, el Vila-real C va empatar també, i també 1-1, en aquest cas a Muro.

Amb aquests resultats, el Castelló, amb 39 punts, és el quart classificat del grup sisè de Tercer, a sis punts de l’Atlètic Saguntí, que és el líder. El segueix el Vila-real C amb 36 punts, en la cinquena posició. I el Borriol, amb 26, és el tretzè, a quatre encara, però, de la zona de descens.