Les obres per a resoldre les deficiències de seguretat en la pista d’hoquei de Gaetà Huguet ja han conclòs. La regidoria d’Esports, a través del Patronat Municipal d’Esports, ha afrontat la reforma del complex esportiu «per a solucionar el problema que venia patint aquesta pista des de feia una dècada», en paraules del regidor d’Esports i president del Patronat, Omar Braina. En concret, el tancament lateral de les dues testeres de la pista i la instal·lació de clos i cristalls de protecció ha suposat un desemborsament total de 47.855,83 euros.
Braina s’ha mostrat satisfet amb la conclusió de les obres. «Hem solucionat un problema que afectava els jugadors pràcticament des de l’obertura de la pista», ha valorat. El president del Patronat d’Esports ha posat l’accent principalment en la celeritat amb la qual s’ha adjudicat aquest últim projecte de reforma. «Hem fet els deures i hem complit amb el nostre compromís envers la seguretat dels jugadors», ha incidit.
La reforma efectuada en les pistes d’hoquei del complex esportiu Gaetà Huguet es desglossa en tres actuacions principals. La primera s’ha valgut de 44.347,63 euros per a tancar els dos fons que quedaven per cobrir per a evitar l’entrada de pluja i que el sol dilate el paviment, la qual cosa deforma la seua superfície i dificulta la pràctica esportiva. La segona reforma ha consistit a substituir la tanca de protecció després de les porteries amb una inversió de 1.113,20 euros. Finalment, la tercera actuació ha renovat les proteccions de la zona de jutges, que abans eren de policarbonat i ara són de cristall laminat temperat per a oferir una major resistència i visibilitat per un cost de 2.395 euros.
Gràcies a aquestes obres s’ha millorat tant la seguretat dels jugadors i els assistents com la funcionalitat de la pista per a la pràctica esportiva. En els pròxims mesos s’emprendran més reformes per a ultimar la renovació del Gaetà Huguet. Amb aquestes actuacions es dóna compliment als punts de l’Acord de Fadrell que aborden l’adequació de les pistes esportives per a consolidar l’aposta de Castelló per l’esport de primer nivell.
Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.