L’Ajuntament de Castelló avança en la definició dels Pressupostos de l’any 2022 amb la recepció de propostes realitzades per la comissió de treball d’Hisenda i Desenvolupament Econòmic del Consell Social de la Ciutat. Aquest dimecres ha tingut lloc la segona reunió d’aquest òrgan participatiu i consultiu constituït per a definir criteris i recomanacions de cara als pròxims comptes. La comissió ha realitzat les propostes sobre la base de l’informe per a la reactivació social i econòmica de la ciutat aprovat per la Comissió d’Impuls de Castelló el mes de juny passat.

Cal recordar que la creació de la Comissió per a l’Impuls de Castelló va ser aprovada a proposta de l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, amb el vot unànime del Consell Social de la Ciutat, i que es va constituir amb l’objectiu de recaptar propostes i recomanacions de la societat civil per al projecte de recuperació de Castelló dels efectes econòmics i socials derivats de la crisi sanitària de la covid-19. L’informe de conclusions, amb 145 mesures, va ser aprovat per ple del Consell de la Ciutat el passat 21 de juny. “Aquest informe serà ara la base perquè el Consell Social realitze aportacions al pressupost municipal, de manera que tornem a comptar amb la participació social en la definició d’uns pressupostos clau per a la recuperació”, ha indicat el regidor d’Hisenda, David Donate.

La reunió de treball ha estat presidida pel representant de la Universitat Jaume I (com a president suplent) i a ella han assistit el regidor d’Hisenda, representants del Consell Social i personal tècnic municipal.

En la reunió d’aquest dimecres de la comissió de treball d’Hisenda i Desenvolupament Econòmic del Consell Social de la Ciutat, s’han rebut les propostes i recomanacions al projecte de pressupost municipal de 2022, en línia amb el document estratègic de conclusions de la Comissió per a l’Impuls de Castelló, i s’ha elaborat un esborrany d’informe que haurà de ser elevat i aprovat en un ple del Consell Social de la Ciutat.

Amb aquesta segona reunió, s’avança en l’elaboració dels comptes municipals que comptaran amb les propostes del Consell Social, com a òrgan que aglutina als sectors econòmics, socials, professionals i veïnals de la ciutat.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.