Castelló agrupa totes les festivitats d’ermites en un cartell per a dinamitzar-les i donar-les a conèixer

  • Segons Porcar, "en el cicle estan incloses tant les ermites municipals com aquelles que, malgrat no ser de titularitat municipal, sempre han tingut vocació de ser-ho”

VilaWeb
Redacció
28.04.2016 - 16:59

El regidor d’Ermites, Enric Porcar, ha presentat en roda de premsa el Cicle de Música i Dansa a les Ermites de Castelló, una iniciativa que “pretén agrupar en un mateix cartell a totes les festivitats que les diferents ermites del terme municipal de Castelló realitzen al llarg de l’any”, ha explicat Porcar.

A més, aquest cicle també té l’objectiu de “dinamitzar totes les ermites de la ciutat i donar a conèixer als veïns i veïnes de Castelló cadascuna d’elles i les seues tradicionals festes”, ha destacat el regidor d’Ermites.

Així, en el cicle estan incloses “tant les ermites municipals com aquelles que, malgrat no ser de titularitat municipal, sempre han tingut vocació de ser-ho”.

La programació d’aquest cicle serà la següent:

29 abril – Basílica de la Mare de Déu del Lledó – 21.30 hores Bureo amb la Federació de Grups Folklòrics de Castelló.

15 de maig – Ermita de Sant Isidre i Sant Pere de Censal – 11.30 hores – Rondalla ‘Els de la Fileta’.

21 de maig – Ermita de Sant Nicolau (Rondes de maig) – 19.30 hores Ronda conjunta de les rondalles ‘Els Llauradors’, ‘1r de maig’ i ‘Vora Sèquia’ eixint des de Sant Nicolau i passant pels carrers Amunt, Moreria, Enmig, Cervantes, Cavallers i Antoni Maura fins a la Casa de la Cultura, on es rondarà des del pati.

24 de juny – Ermita de Sant Joanet de Vora Riu – 21.00 hores Rondalla Vora Sèquia.

16 de juliol – Ermita de la Mare de Déu del Carme – 19.30 hores Colla de Dolçainers i Tabaleters i Rondalla Els Llauradors.

22 de juliol – Ermita de la Magdalena (25 aniversari de la Confraria de Santa Maria Magdalena) – 21.30 hores Bureo de la Federació de Grups Folklòrics de Castelló i Cant d’Estil per la Associació de Cant d’Estil de Castelló.

30 de juliol – Ermita de Sant Jaume de Fadrell – 20.00 hores Rondalla ‘Els Llauradors’ i Bureo amb el Grup de Danses El Torrelló d’Almassora.

14 d’agost – Ermita de Sant Francesc de la Font (40 aniversari de la reconstrucció de l’ermita) 21.30 hores – Rondalla ‘1r de Maig’, Colla de Dolçainers i Tabalaters i Bureo.

16 d’agost – Ermita de Sant Roc de la Donació – 19.00 hores Rondalla ‘Els de la Fileta’.

18 de setembre – Ermita de Sant Roc de la Donació – 18.00 hores ‘Pep Gimeno el Botifarra li canta a Robert’.

25 de setembre – Ermita de Sant Roc de Canet – 16.00 hores Bureo de la Federació de Grups Folklòrics de Castelló i Cant d’Estil per la Associació de Cant d’Estil de Castelló.

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any