• Els dos gols del davanter congolès donen un clar avantatge als grocs sobre els alemanys del Bayern Leverkusen

VilaWeb
Redacció
11.03.2016 - 10:59

Dos gols del davanter congolès Bakambu van ser suficients per donar-li la victòria al Vila-real, en el partit que va jugar al Madrigal contra el Bayern Leverkusen, i per deixar una mica més clar per als grocs la superació de l’eliminatòria i el seu pas a quarts en la competició de la Lliga Europea.

El primer gol, ben matiner, al minut 4, a passada de Soldado, va encetar les esperances dels aficionats vila-realencs. Tot i això, els alemanys no es van retre en absolut, i pocs minuts després aconseguien un gol, després d’una errada defensiva, però l’àrbitre el va anul.lar amb raó.

El partit va prosseguir amb diferent fortuna, mostrant els dos equips un nivell semblant d’atac i de defensa, però el marcador no es va moure, i amb l’1-0 favorable als locals van marxar al vestidor. A la segona part, però, concretament al minut 56, Bakambu va reaparèixer, va saber robar un baló al centre del camp i, després de recòrrer 50 metres en solitari, va superar el porter alemany. El 2-0 pujava al marcador entre el deliri del públic, i el Vila-real es presentava com un aspirant seriós a superar l’eliminatòria. I és que el marcador ja no es va moure durant la resta del partit, malgrat els intens dels alemanys per maquillar una mica el resultat.

Lògicament, no està encara tot resolt, els homes de Marcelino Garcia hauran de lluitar de valent en el partit de tornada a Alemanya però, en qualsevol cas, deixen ben encarrilada l’eliminatòria.