Després de l’èxit assolit en la seua convocatòria d’acte central de la campanya, omplint de gom a gom el Teatre Principal, ara la candidatura a les eleccions espanyoles i valencianes de Compromís continua organitzant actes específics per a donar a conèixer les seues realitzacions els darrers quatre anys i les seues propostes de futur.

Evidentment, un dels temes en els quals ha destatat de manera notable la gestió de Compromís en la legislatura que ara acaba és en el de l’Educació, ja que va ser el seu llavors i ara cap de llista per Castelló, Vicent Marzà, qui ha gestionat des del Consell aquesta àrea. Com expliquen en la seua convocatòria de l’acte, “sónmmolts els canvis i les millores que hem viscut en l’àmbit educatiu en aquests 4 anys. I cal que continuem avançant, per un ensenyament públic, de qualitat i en valencià! Vine a conèixer de primera mà què hem fet i què farem des de Compromís la pròxima legislatura per millorar l’educació. La trobada serà dimecres, 17 d’abril, a les 18 hores, a l’IES Penyagolosa (carrer de Moncofa, 5).

L’acte tindrà la participació de: Vicent Marzà, cap de llista a les Corts Valencianes per Castelló,  Marta Beltran, candidata #8 de Compromís per Castelló,  Enric Porcar, regidor de Compromís a l’Ajuntament, i Francesc Mezquita, candidat #4 de Compromís per Castelló.