A Tercera, el Castelló venç, el Vila-real C empata i el Borriol perd

• Els orelluts van derrotar el Torre Llevant 2-1, els grocs van igualar resultat, 2-2, amb el Jove Espanyol, i els borriolenc van caure 2-1 contra el Crevillent

23.11.2015 - 11:03

Sort diferent per als equips castellonencs que juguen en el grup sisè de Tercera. El Castelló es va imposar finalment 2-1 al Torre Llevant a Castàlia, en un partit molt disputat, on els dos gols locals es van marcar durant els minuts finals del partit, Antonio al 84 i Pruden al 89, aconseguint així remuntar el gol dels visitants, aconseguit al minut 29. El Vila-real C no va passar de l’empat 2-2 al seu camp, contra el Jove Espanyol. I, per la seua banda, el Borriol va tornar a perdre, en aquest cas 2-1 al camp del Crevillent.

Amb aquests resultats, el Vila-real C va vuitè, amb 22 punts, a cinc de la zona de promoció; també 22 punts té el Castelló, que és desè, mentre que el Borriol s’enfonsa fins a la catorzena plaça, amb 18 punts, a cinc de la zona de descens.