A Tercera, el Castelló derrota 1-2 el Vila-real C

• El Borriol va empatar a casa, 0-0, contra el Bunyol

29.02.2016 - 11:54

El Vila-real C i el Castelló s’enfrontaven al camp de l’equip groc en un partit que havia de dilucidar, més enllà de la tradicional enemistat entre els dos clubs, la particular pugna que es duen tots dos per veure qui se situa més endavant en la classificació del grup sisè de Tercera. Perquè, parlar de derbi en aquest nivell, i més quan el Castelló s’enfrontava al segon filial del Vila-real, ens semblaria més aviat exagerat.

Com siga, van ser els albinegres els qui van guanyar en aquesta ocasió l’enfrontament, gràcies a dos gols de Tariq (al minut 57) i Antonio (al 82) que van superar així el gol, primerenc però únic, dels grocs, un gol aconseguit per Mario al minut 5.

Pel que fa al Borriol, no va passar del 0-0 inicial, al seu camp, contra el Bunyol.

Amb aquests resultats, el Castelló és ara el quart classificat, amb 49 punts, a cinc punts de l’Atlètic Saguntí, que és el líder del grup, i es troba doncs en zona de promoció; el segueix el Vila-real C, ja que és el cinquè classificat, tot i que només amb 44 punts. I, finalment, el Borriol és el quinzè, amb 28 punts, a dos de la zona de descens.