A Tercera, Castelló i Vila-real C vencen, però el Borriol torna a ensopegar

• Albinegres i grocs continuen el seu particular frec a frec en la zona alta de la classificació

11.04.2016 - 10:39

Pel que fa als equips castellonencs que juguen en el grup sisè de la Tercera divisió, tant el Castelló com el Vila-real C van guanyar els seus respectius partits; el Borriol, en canvi, va tornar a perdre i, amb aquesta derrota, es complicar novament la vida, acostant-se una vegada més a la zona de descens.

El Castelló va vèncer a Crevillent l’equip local, gràcies a un gol de Juanfran, al minut 67, en transformar un penalti xiulat per l’àrbitre a partir de l’agressió que va patir Dani Pujol. Ara, amb aquests tres punts, en té ja 57, i continua en quarta posició, a tretze de l’Atlètic Saguntí, que es manté líder una setmana més.

El Vila-real C va derrotar al seu camp el Raig Ibenc per 2-0, amb gols de Chepe, al minut 21, i Javi Garcia, al 81, en un partit que va saber dominar en línies generals. I ara, amb 54 punts, és cinquè, a tres punts del Castelló, en el que sembla ser el seu peculiar enfrontament comarcal.

En canvi, el Borriol va rebre al seu camp un únic gol de l’Ontinyent, que el fa retrocedir en la classificació  fins al lloc quinzè, i col.locar-se, amb 36 punts, a només quatre de la zona de descens.