A Tercera, Castelló i Vila-real C guanyen els seus respectius partits

• El Borriol, en canvi, va caure 3-0 contra l'Atlètic Saguntí i es torna a complir la vida

25.04.2016 - 10:13

Resultats dispars per als equips castellonencs que juguen en el grup sisè de Tercera. Mentre el Castelló i el Vila-real C van guanyar els seus partits, el Borriol, en canvi, va caure derrotat per un contundent 3-0 a mans de ‘Atlètic Saguntí, a la capital del Camp de Morvedre, i es complica, i molt, la vida.

El Castelló  va vèncer a Castàlia per 4-1 el Benigànim, amb  gols de Meseguer (al minut 4, de penalti), Tariq (al 42, també de penalti), Juanfran (al 57) i Ebwelle (al 63). Amb aquest resultat, els albinegres sumen 61 punts, i continuen quarts, però a quinze punts de l’Atlètic Saguntí, que continua líder.

El Vila-real C també va guanyar el partit que l’enfrontava amb l’Acer saguntí, però en el seu cas d’una manera més justa i al darer sospir, amb un resultat final de 3-2 a favor dels grocs. Els gols vila-realencs van ser obra de Cerem (minut 30), i Juan Ibiza (al 66, de penalti, i al 93, a la ratlla del xiulit final). L’equip groc ara té 58 punts i continua cinquè, a tres punts del Castelló, amb el qual manté aquesta mena de “rivalitat comarcal”.

Finalment, la derrota del Borriol el deixa amb 37 punts, en el lloc quinzè de la classificació, però encara a quatre punts de la zona de descens.