El Vila-real venç 3-1 el Bilbao i es reivindica com equip de Champions

• Els homes de Fran Escribá són ja només a quatre punts d'aquesta competició europea

08.04.2017 - 16:24

El Vila-real es va imposar clarament a l’Estadi de la Ceràmica per 3-1 a l’Atlètic Club, amb gols de Víctor Ruiz, al minut 17, Bakambu al 47 i Adrián al 58, i mantés així amb fermesa la seua candidatura a jugar la Champions la propera temporada, ja que es troba només a quatre punts d’aquesta màxima competició europea.

Una jugada entre Bruno, Soldado i Castillejo va acabar als peus de Víctor Ruiz que, sense dubtar-ho, va xutar i va assolir el primer gol vila-realenc. Certament, tres minuts després, els bascos aconseguien igualar el resultat, en saber aprofitar un corner contra la porteria groga. Però la segona part va ser clarament local.

Efectivament, al minut 47, Bakambu va saber fer-se amb una passada de Soriano per aconseguir el segon gol dels homes de Fran Escribá; i onze minuts després, Adrián va aprofitar el refús d’una primera jugada del franco-congoleny per aconseguir el tercer i definitiu per al Vila-real. I amb aquests tres punts, la candidatura groga per poder jugar la propera Champions esdevé ja alguna cosa més que un desig llunyà.