Un Castelló amb personalitat torna a guanyar al Castàlia (2-0)

• L'equip albinegre, amb 22 punts, puja al 17è lloc de la classificació de Segona Divisió

24.01.2021 - 23:11

El Club Esportiu Castelló, en l’estrena en partit oficial del nou entrenador Juan Carlos Garrido, va guanyar per 2 a 0 l’Sporting a l’Estadi Castàlia. Els orelluts van demostrar concentració, lluita i pressió, amb una defensa formada per Iago Índias, Gálvez, Víctor i Delgado, i el retorn de Carles Salvador al centre del camp, després d’una llarga lesió. Al 20’ una centrada espectacular de Marc Mateu va ser rematada de cap per David Cubillas. Deu minuts després la sort va acompanyar els albinegres, el porter Álvaro Campos va rebutjar de puny i la pilota va xocar contra el pal. Dos xuts de Marc Mateu i de Rubén Díez van mostrar la resta del bagatge atacant dels orelluts en la primera part.

En la segona part, al 53′ Gus Ledes va marcar el seu primer gol com a orellut, de volea, des de la frontal. També va ser una vesprada de miracles. Al 56′ un penal en contra del Castelló va ser aturat pel porter Álvaro Campos, en una actuació excepcional. Era la vesprada de l’esperança. Al 60′ Fidalgo va substituir Arturo, un jugador destacat al mig del camp. Els atacs de l’Sporting van ser rebutjats, perquè l’equip albinegre estava molt ben tancat. El Castelló va mantenir la funció més defensiva, amb bona concentració i tapant les bandes. Al 80′ Zlatanovic va substituir Cubillas, que com sempre va jugar al màxim nivell. Els orelluts recuperem l’esperança.