Castelló potencia el servei d’Escola de matí i vesprada com a espai per a la coeducació

  • Ali Brancal, regidora d'Igualtat, destaca que l'objectiu d'aquesta iniciativa és promoure la conciliació de la vida laboral i familiar

VilaWeb
Redacció
01.06.2016 - 17:08

La Regidoria d’Igualtat de Dones i Homes, dirigida per Ali Brancal, ha presentat una nova edició de l’Escola de matí i vesprada” per al curs 2015-2016, un servei d’acolliment de xiquets i xiquetes d’edats compreses entre els 3 i els 12 anys que té com a objectiu ajudar a la conciliació de la vida familiar i laboral. Brancal ha destacat que en aquest servei s’aposta “per anteposar la qualitat i facilitar un espai educatiu per a treballar la coeducació i valors com la igualtat”.

El servei, que porta prestant-se des del 2006, ofereix gran quantitat d’activitats soci-educatives, des de jocs i exercicis d’escriptura i lectura, fins a manualitats, esports i ball, entre molts unes altres. Durant aquest curs 2015-2016, l’Escola de matí i vesprada s’ha realitzat en els 13 col·legis que han sol·licitat el servei: CEIP Illes Columbretes, CEIP Cervantes, CEIP Estepar, CEIP Gaetà Huguet, CEIP Isidoro Andrés Villarroya, CEIP Jaume I, CEIP, Juan G. Ripollés, CEIP Mestre Armelles, CEIP Pintor Castell, CEIP Vicent Marça, CEIP La Marina, CEIP Censal i CEIP Manel Gracia Grau.

L’escola de matí és en horari de 7:30 a 9 hores, mentre que la de vesprada és de 17 a 18:30 hores, de dilluns a divendres. El servei integral costa 40€ per alumne al mes. En canvi, si solament es necessita un de les dues escoles, el preu, tant del matí com de la vesprada, és de 25€ al mes. El servei està obert a qualsevol família.

Les persones interessades hauran de presentar en les oficines de Lleuresport (carrer Joan Baptista Poeta, 5) el full d’inscripció degudament emplenat, així com l’imprès d’autoliquidació que ha d’imprimir-se des de la pàgina web de l’Ajuntament. Les sol·licituds hauran de fer-se abans del 25 del mes anterior a la incorporació. Per a obtenir més informació en relació al servei es pot acudir de dilluns a divendres de 9:30 a 13:30h i els dilluns i dimecres de 16 a 19 hores a Lleuresport o bé cridar al 964246500. També es pot contactar via mail a través del correu: escolamatineracs@lleuresport.com.

La regidora d’Igualtat, Ali Brancal, ha destacat que “aquest servei va destinat a facilitar la incorporació de les dones en el treball”. Per la seua banda, la coordinadora del servei, Silvia Ahís, també ha volgut ressaltar la importància que “oferir un espai on es treballa la igualtat i els valors, a través de les intel·ligències múltiples”.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any