28.11.2016 - 12:28
Xou cooking amb receptes per sorprendre en Nadal o sorteigs de caps de setmana gastronòmics. Aquestes són dues de les accions incloses en la campanya de dinamització dels mercats municipals impulsada per la Regidoria d’Impuls de l’Activitat Econòmica, dirigida per Patricia Puerta. “Els nostres mercats són garantia de qualitat, pel seu producte i per un tracte personalitzat”, ha reivindicat l’edil.
La campanya es perllongarà durant el mes de desembre. Puerta ha estat acompanyada pel gerent del Mercat Central, José Luis Hernández; per Joaquín Bernat, Vicente Gas i Consuelo Escudero representant als comerciants del Mercat de Sant Antoni, i pels xefs Nacho Boix i Ricardo Soler. La regidora ha anunciat que la primera acció d’aquesta campanya serà el xou cooking que es realitzarà dissabte que ve, 3 de desembre, a partir de les 11:30 hores a la plaça Santa Clara. “Les tres receptes que es van a cuinar en directe s’elaboraran amb productes del Mercat Central i són receptes que qualsevol persona pot preparar per a sorprendre aquest nadal”, ha apuntat la regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica.
El xou cooking comptarà amb la participació dels xefs Jaume Tárrega, del restaurant Lola es va als ports (Grau), qui cuinarà un Ravioli de tamarindo i bacon; Nacho Boix, de Tasca del Puerto (Grau) prepararà una Fideuà negra i Ricardo Soler, de la Tasca de Ricardo (Borriana), elaborarà un Tartar de tonyina roja. Tres plats exquisits elaborats amb productes locals.
El xef Nacho Boix ha destacat que aquests xou cookings “permeten veure en directe com s’elaboren plats amb productes que trobem en el mercat i que els poden traslladar a les seues cuines” i el xef Ricardo Soler ha insistit que “es promociona el producte que vas a cuinar i les seues propietats”.
Durant el mes de desembre, segons ha afegit la regidora Patricia Puerta, es premiaran les compres en tots dos mercats municipals. “Els qui compren en el Mercat Central o en el Mercat de Sant Antonio entraran en el sorteig de caps de setmana gastronòmics, amb dues nits d’allotjament, desdejunis i un sopar i, a més, els divendres es regalaran vals de descompte”, ha apuntat l’edil.
El gerent del Mercat Central, José Luis Hernández, ha afegit que la campanya de dinamització, que se celebra sota el lema ‘De tota la vida’, es perllongarà del 5 al 30 de desembre. “Totes les setmanes se sortejaran sis vals de descompte per valor de 50 euros entre els clients que hagen dipositat el seu bitllet de participació en les urnes instal·lades en tots dos comprats mentre que els caps de setmana gastronòmics, tres en total, se sortejaran el 30 de desembre”. Hernández ha subratllat que amb aquesta iniciativa “volem premiar la fidelitat dels clients”.
Finalment, la regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica de l’Ajuntament de Castelló ha insistit en l’aposta del Govern municipal per “impulsar el potencial, la qualitat i varietat dels productes així com la professionalitat i l’atenció al públic”.